fbpx

September on Eesti toidu kuu

*Avatud ajakeskuse restoran Ajastute Toidud, kus saab proovida eri ajastute hõrgutisi. Menüüs on erinevate ulukite liha, läätseleem, kaerakile ja palju muud maitsvat, mis pärineb just eestlaste esivanemate toidulaualt.

*Ettetellimisel võimalus osaleda meeleolukal ajarännakul“Eesti toit läbi aegade”, pidutseda kuningate aja kõrtsipeol või osaleda foogtihärra pidusöögil. 

25.-29. september rändame läbi Eesti toidu ajaloo

*Ajamasinaga rännates saad teada, mida eestlased erinevatel ajalooperioodidel söönud ja joonud on, kuidas on kujunenud Eesti traditsiooniline köögikultuur ja millistelt maadelt on see saanud mõjutusi
*Võimalus kogeda ajastuid läbi maitsemeelte – proovida erinevate ajastute maitseelamusi.